Komplet barløsning

vi bringer stemningen fra en cocktailbar til din fest

Lej en bartender - cocktails - Liv kastrup-3736.jpg

fri bar i 4 timer fra 220 kr. pr. person

prisen inkluderer:

 

5 valgfri cocktails

Vi er cocktailnørder og bruger kun de bedste ingredienser i vores cocktails. Det betyder, at vi udelukkende anvender gode kendte spiritusbrands som Havana Club rom, Beefeater gin, Absolut vodka og Jim Bean whiskey. 
Vores juicer er friskpressede, siruperne og alle frugter er økologiske.

UDDANNEDE OG SERVICEMINDED BARTENDERE I UNIFORM

Vores bartendere er enten erfarne bartendere fra danske og udenlandske cocktailbarer, eller oplært igennem vores eget uddannelsesforløb. Det gør, at de har opbygget et cocktail repetoire på mere end 80 forskellige cocktails og har overskud til at levere hver eneste cocktail i et hurtigt tempo med et smil på læben. 

Vi mener, at bartenderens vigtigste opgave er at skabe en god stemning og underholde gæsterne i baren. 


PRÆSENTABLE MOBILE BARER I ET MODERNE DESIGN OG GLAS AF HØJ KVALITET

Vores mobile barer er i et moderne hvidt design, som gør, at de passer ind de fleste steder. De mobile barer kan klappes sammen og transporteres op på fx 12. etage, hvis der er behov for dette.

Vores glas i hård plastik er af den bedste kvalitet, der findes indenfor plastikglas. Vi anbefaler plastikglas til store arrangementer og til lokationer, hvor der ikke er adgang til en opvaskemaskine.

Ønskes et mere eksklusivt look til de valgte cocktails kan der tilkøbes leje af krystalglas. Dette giver en følelse af høj kvalitet pga. glassets tunge vægt.

 
 

Få et uforpligtende tilbud!

Navn *
Navn
 
Lej+En+Bartender+-+Unique+Bartending+-+Lej+en+bartender+-+cocktails+-+Liv+kastrup-3683.jpg

En skræddersyet løsning til din fest

 

Med mere end 300 afholdte firmafester og 500 afholdte privatfester tør vi godt kalde os eksperter i komplette barløsninger. Om I er 20 eller 500, gør ingen forskel for os. Vi kan levere samme høje service uanset antallet af gæster.

Vi skræddersyr en komplet barløsning, så den passer præcist til jeres firmafest eller privatfest. Det betyder bl.a. at I selv har mulighed for at vælge cocktails og antal timer.

Vi bruger altid kun de bedste ingredienser i vores cocktails. Det betyder, at vi udelukkende anvender kendte kvalitetsbrands som f.eks. Havana Club, Beefeater, Absolut vodka og Fevertree. 
Vores juicer er altid friskpressede, og sirup og alle frugter er økologiske.
— Nicolai Søndergaard - Unique Bartending
 

De 5 mest populære cocktails til firmafesten

 

Du bestemmer selvfølgelig selv hvilke cocktails der skal serveres til din fest. Og hvis du er i tvivl, kan vi også rådgive dig. Nedenfor finder du et udvalg af de 5 mest populære cocktails til firmafester.

 
Lej+En+Bartender+-+Unique+Bartending+-+Baggrund.jpg

 Cosmopolitan


 

Cocktailen fra Sex and the City er altid et hit blandt det kvindelige publikum med kombinationen af vodka, Cointreau, frisk lime og tranebærjuice.

Lej En Bartender - Unique Bartending - Cosmopolitan cocktail.jpg

Nordic Sour


 

Vores Nordic Sour, der med kombinationen af Beefeater gin, hyldeblomstsirup, citron og rosapeber giver en super frisk og let krydret cocktail. 

Lej En Bartender - Unique Bartending - Nordic Sour 1.jpg

Mojito


 

Den cubanske Mojito har igennem de sidste fem år været vores absolut mest populære cocktail. Lys Havana Club rom, økologisk lime, mynte, rørsukker og danskvand leder tankerne mod varmere himmelstrøg og selvom det ikke er videnskabeligt bevist, er vi overbeviste om at en (eller to) Mojitos gør dig til en bedre danser.  

Lej En Bartender - Unique Bartending - Mojito.jpg

 Espresso Martini


 

Med kombinationen af Vodka, Kahlua og stærk espressokaffe, er Espresso Martini et sikkert hit til de sene timer eller som alternativ til desserten. 

Lej En Bartender - Unique Bartending - Espresso Martini.jpg

Old Fashioned


 

Klassikeren over dem alle blev opfundet for mere end 100 år siden og ser kun ud til at vinde flere og flere fans. Vi laver cocktailen ved at røre amerikansk bourbon whiskey med Angostura, rørsukker, økologisk appelsin og citronskal. 

Lej En Bartender - Unique Bartending - Old Fashioned.jpg