AnmeldelseR

 
Lej en bartender - cocktails - Liv kastrup-3825.jpg
 

En ting er, at vi selv er super stolte over det kvalitetsprodukt vi leverer - Både når det drejer sig om vores Lej En Bartender koncept og om de komplette barløsninger. Men det vigtigste er naturligvis, at kunderne er tilfredse! Nedenfor kan du læse et lille udvalg af anmeldelser fra tidligere kunder.

 
Lej en bartender - cocktails - Liv kastrup-3736.jpg

Arrangement: Bryllup

“Dygtige, søde, professionelle bartendere med ja-hatten på!! Vi havde fornøjelsen af Unique Bartending til vores bryllupsfest, og vi var fuldt ud tilfredse! Kommunikationen op til festen var venlig og professionel. Vi fik hurtigt svar, når vi kontaktede dem, og alle de ønsker, vi havde til drinks, tilbehør, is og ekstra drikkevarer til senere på natten, når bartenderne var gået, blev positivt imødekommet uden forbehold.

De to unge gutter, som kom ud, var fantastisk rare, initiativrige og servicemindede - de kom i god tid, så de kunne have en masse drinks klar til efter 24, og de hjalp tilmed med at rydde op efter middagen, så der blev plads til dansegulv, hvilket jo slet ikke var deres job, men en kæmpe hjælp.

I det hele taget var de supersøde til at give et nap med, hvor de kunne, hvilket var medvirkende til, at vi selv slap for spor bekymringer, men bare kunne slappe af og more os.

Sidst, men selvfølgelig ikke mindst, lavede de superlækre og velsmagende drinks, som alle roste! Og da de gik, var der pænt og rent i baren.

Vi har kun godt at sige om Unique Bartending.”

Ditte Knudsen


Arrangement: Privatfest

“Lækre cocktails pakket ind i et lettilgængeligt koncept og til absolut fair priser!

Jeg skulle bruge en cocktailbartender i forbindelse med en fest for 40 gæster. Jeg havde sendt en del forespørgsler rundt til andre, men fandt tilbudene alt for dyre (jeg fik tilbud på mellem 15.000 - 25.000 kr.!!).

Unique Bartending tilbød et koncept, som var let at gå til og langt billigere; 1) et opstartsgebyr, som inkluderer deres transport frem og tilbage, deres eget udstyr og beklædning, samt sparring omkring cocktailmenu og udarbejdelse af indkøbsseddel og 2) en fast timepris.

Så hvis du er frisk på selv at handle ind efter deres indkøbsseddel, er der mange tusinde kroner at spare. Du skal også selv sørge for glas og is.

Vi havde Nicolai Søndergaard ude, og han fik stor ros af vores gæster, og han accepterede uden at kny, at blive nogle timer ekstra, nu han alligevel var der.

Jeg har allerede anbefalet Unique Bartending til familie og venner, og ville ikke tøve med at bruge dem igen!”

Lennart Nejstgaard

Lej en bartender - cocktails - Liv kastrup-3804.jpg

Lej en bartender - cocktails - Liv kastrup-4089.jpg

Arrangement: Firma Julefrokost

“Fantastisk indslag til julefrokosten. Løftede stemningen og gav mulighed for at smage nogle Cocktails man ikke får lavet selv. Kan varmt anbefales til alle der vil sætte ekstra gang i deres fest.”

Michael, Danske Bank